sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Aktivointipeli Bony Roller

Meillä ei ole ollut koirille ainuttakaan varsinaista "oikeaa" aktivointipeliä, vain itse ideoitu namikaruselli sekä erilaisia aktivointileluja, kuten esim. Buster aktivointikuutio, Pringles-purkit ja muita tee-se-itse aktivointijuttuja. Tuossa päivänä eräänä kävin pitkästä aikaa kirppiksellä, josta löysin Hau-Haun aktivointipeli Bony Rollerin viiden euron hintaan. Kun kerrankin löytyy jotain oikeaan kirpparihintaan eikä kiskurihintaan, niin nappasin pelin kokeilukappaleeksi Lumekselle ja Mestalle, tosin kassalla vielä pyysin saada avata paketin tarkistaakseni pelin kunnon ja että kaikki osat ovat tallessa - kuten olivatkin.

Pakastamisen jälkeen - käytän kaikki kirpparihankinnat joko pakkasessa tai pesussa - koirat pääsivät testaamaan peliä. Pelilaudalla on kahdeksan koloa nameja varten ja kolojen sulkemiseen viisi liukuvaa kiekkoa ja kolme irrallista, onttoa palikkaa. Tiputtelin ruokaa koloihin, kolot piiloon ja pelaaminen voi alkaa! Mesta pelasi ensin kaksi peliä ilman kiekkojen seassa olevaa palikkaa, jotta sain sen lopettamaan tassujen käytön ja keskittymään vain kuonotöihin, sen jälkeen silläkin sujui peli oikeaoppisesti.

Tämä Bony Roller on vaikeustasoltaan kaksi eikä siinä juurikaan haastetta ollut Lumekselle ja Mestalle, molemmat tajusivat heti jutun juonen. Jos palikat olisivat hieman matalampia tai kolot hieman syvempiä, palikoita ei saisi ihan yhtä helposti kumoon ja toisi hitusen vaikeusastetta lisää. Helppoudestaan huolimatta peli on oikein hyvää ajanviihdettä ja molemmat koirat nauttivat mieluusti osan ruuistaan pelilaudalta, joten mikään turha ostos tämä ei missään tapauksessa ollut vaan erittäin hyvin sen viiden euron hintansa väärtti, siispä pelailemisiin!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti