torstai 26. marraskuuta 2015

Luottamus, todellisuus, epäonnistuminen, onnistuminen

Beassin seikkailut haastoi valitsemaan neljälle aiheelle kuvat, koetin etsiä vähän vanhempia, joita ei ihan hiljan ole täällä esillä ollut.

Allulta repeytyi kovapintaisessa lumihangessa kannuskynsi ytimeen asti ja kynsi jouduttiin käydä eläinlääkärillä poistattamassa. Allu selvisi toimenpiteestä ilman rauhoitusta ja puudutuksesta huolimatta vähän kipeää teki, mutta vierelläoloni tuoma luottamus hoitaviin käsiin säilyi ja homma saatiin suoritettua.


Kummieni luona koirat eivät saaneet kerjätä keittiössä ruokaa, jonka vuoksi koirat ruokailujen ajaksi suljettiin portilla eteiseen. Ei silti puhettakaan, että portilla olisi ollut minkäänlaisia vähentäviä vaikutuksia kerjäämiseen...


Luulin jo keksineeni heinätelineen, jonne Neiti ei pääsisi hengaamaan, mutta epäonnistuin... Tästä virityksestä jouduttiinkin sitten luopumaan tämän kuvapaljatuksen myötä ja miettimään toimivampi ratkaisu, neidin harmiksi...


Lumes sai seitsemännestä 1-luokan agistartistaan (viides kisa) sertin ja sitä myötä siirron 2-luokkaan, josta serti ja siirto 3-luokkaan tuli kahdennestatoista startista (seitsemäs kisa).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti