maanantai 23. marraskuuta 2015

Training Stick - kolme vastaan yksi

Tilailin tuossa syksyllä paketin Peten Koiratarvikkeesta. Sisältönä oli vähän kaikenlaista sellaista, mitä ei normaalisti raaski ostaa, mutta nyt reilujen tarjoushintojen kera olin pakotettu uusiin hankintoihin. Lumeskin ilahtui paketista!


Eräs tilaamani kokeilukappale oli "koirien dödö" eli roll-on pullossa oleva nestemäinen herkku, jota koiran täytyy nuolla. Olin ajatellut, että tämä voisi olla sopiva hidastempoinen ja rauhoittumista vaativa palkka Mestalle hakutreeneihin, mutta Mestaa ei huvita muutamaa nuolaisua enempää naudanlihan aromia nauttia. Lumeksesta liemi itsessään oli kyllä ihan hyvää, mutta ei silläkään mielenkiinto sen nuolemiseen riittänyt sen vertaa, että sitä olisi mistään pystynyt tällä palkkaamaan. Vierailevat tähdet saivat nekin suorittaa osansa testistä, mutta Meriä ei olisi mikään nuoltava pullo voinut enää vähempää kiinnostaa - turhuuksien turhuus oli Merin mielipide. Ainoastaan testinelikon viimeinen jäsen, Vallu,  kelpuutti "dödön" herkkuvalikoimiinsa ja olisi nuollut koko pullon suorilta tyhjäksi!


Merin saalistajansielua hellivät Zhu Zhu Pets-hamsteri Prince Dashington ja Monsterit Oy:n örisevä pehmo, joita Meri saalistikin ihan tosissaan. Äänettömistä leluista Meri ei piitannut juurikaan tuon taivaallista, mutta kun näytin sille nämä, se innostui kertaheitosta...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti