perjantai 14. syyskuuta 2012

Pakkoloma

Lumes kulkee tennispallo suussaan pitkin asuntoa ja tyrkyttää sitä heitettäväksi. Se on sinänsä ihan normaalia, mutta yleensä Lumes jaksaa sitä muutaman minuutin ja kyllästyy, nyt se tekee sitä jatkuvasti. Sillä on tylsää.

Sunnuntaina piti kisailla agin piirinmestaruuksista, koira oli vireä, mutta emäntä ei sitten ollenkaan ja perui koko homman. Maanantaina käväisin hakemassa sairaustodistuksen sunnuntaille ja samantien sain sitten sille päivälle ja tiistaillekin, joka tiesi sitä, että sairastin sitten kaksien hakutreenienkin ajan.

Koira oottaa äksöniä ja emäntä oli vähän lupaillut loppuviikolle maanantaina väliin jäänyttä hakuilua, mutta eiköhän emännälle pukkaa kuumeisen flunssan jälkitaudiksi vielä poskiontelotulehduskin (se kirottu sairaus, kun sen kerran "saa", niin se tulee joka ikinen flunssa sitten). Se niistäkin treeneistä sitten.

Kohta seotaan koiran kanssa molemmat, jos ei ens viikollaan päästä hakumetsään.


4 kommenttia:

  1. Sairastaminen on kurjaa. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ilme herralla, tylsäähän sitä pakkaa olla. Paranemisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla "Jos ei nyt lähdetä treenaamaan tai edes kunnon lenkille, niin mä rikon tän lelun kokonaan"-ilme... Ja kiitos, toivottavasti paremmalla puolella jo ollaan.

      Poista