lauantai 8. joulukuuta 2012

Tavoitteiden tarkistus

TOKO


Tavoitteet vuodelle 2012
Paikallamakuusta kitinä pois, ja jos se onnistuu, avoimen luokan kokeisiin. Epävirallisissa kisoissa käydään, jos niitä lähialueella järjestetään.

Toteutuminen?
Kitinä saatiin pois ja haistelukin saatiin aika lailla pois, avoimen luokan kokeissa käytiin ja 1-tulos saatiin, joskin paikallamakuu oli jälleen jotain ihan hirvittävää haistelua, mutta eipä ainakaan kitissyt eikä intoillut viereisestä koirasta. Epävirallisia kisoja taisi olla jokunen, mutta eivät sopineet meidän aikatauluihin.

Tavoitteet vuodelle 2013
Se haistelu pois paikallaolosta, tää ois nyt se ykkösjuttu. Ruutuunmeno varmaksi. Tunnistustusnouto. Kaukokäskyt istu-seiso-maahan pitkältä etäisyydeltä. Jos nää saadaan onnistumaan, sitten voittajaluokan kokeisiin.

AGILITY


Tavoitteet vuodelle 2012
Keinun suoritus reippaaksi, uusien ohjauskuvioiden toimivuus ja kevätkaudella kisaaminen toiveissa nousunollat kolmosiin.

Toteutuminen?
Keinu reipastui ainakin vähäsen, saatiin ohjausta pikkasen paranemaan ja kisattiin sen verran, että noustiin kolmosiin seitsemällä kisalla ja saatiin siellä kolmosissakin homma toimimaan.

Tavoitteet vuodelle 2013
Pitää yllä taitoja, jotta mahdollisesti vuonna 2014 voimme jatkaa kisaamista, mikäli ohjaajaa kiinnostaa.

HAKU

Tavoitteet vuodelle 2012
Ajattelin muuttaa opetusfilosofiaa ja sittenkin ottaa myös etsimisen mukaan ilmaisuharjoitusten rinnalle, jospa saisimme tälle vuoden hieman enemmän treeniä alle kuin aiempina.

Toteutuminen?
Treeniä on saatu paljon ja edistytty ollaan paljon, kiitos kahden eri seuran harjoituksissa käymisen. Rullailmaisu vaihtui haukkuun, joka toimii erinomaisesti.

Tavoitteet vuodelle 2013
Koekunnossa (=suorat pistot ilman hajunhakuakin, tyhjät pistot, esineruutu & tottiksen hyppynoudot kunnossa) oleminen syksyllä.

METSÄJÄLKI


Tavoitteet vuodelle 2012
Ilon ja innon saaminen takaisin jäljestysjuttuihin, meille molemmille. Esine-etsinnän treenauksen petraaminen. Pk-hypyn harjoittelu, josko siitä metrisestäkin menisi pari kertaa yli.

Toteutuminen?
Ei ole jäljestäminen kiinnostanut, kun aloitimme haun. Esine-etsintää sen sijaan on treenattu ja Lumes etsii huomattavasti paremmin kuin viime vuonna. Pk-hypyssä on päästy ilman kapulaa ysikymppiseen ja kapulan (ohjatun noudon keskikoko) kanssa menee 70cm.

Tavoitteet vuodelle 2013
Jälkeä tuskin tehdään, kiinnostus siihen on hyvin lähellä nollaa, mutta esine-ruutu pitäisi saada koekuntoon ja samaten pk-hyppynoudot.

VEPE


Tavoitteet vuodelle 2012
Sikäli mikäli treeneissä päästään käymään, uintimatkat viime kesää pidemmiksi, uintiin ja uimasilleen hyppäämiseen lisää varmuutta, esineen luovutus veneelle varmaksi.

Toteutuminen?
Ei käyty kuin kahdesti treeneissä, joten ei edistystä.

Tavoitteet vuodelle 2013
Ei tavoitteita vuodelle 2013.




4 kommenttia:

  1. Tämmönen onkin hyvä, että laittaa alkutavoitteet, treenit ja määrät ja loppuyhteenveto. Taidan harkita itsellenikin, josko se tekisi asioista selkeämpää tyyliin ratkaise ongelma kerrallaan. :D

    Aiemmin oleva haukkusarja taulukko oli myös hyvä idea. Korvantaa menee sekin. :)

    Teillä tuntuu myös olevan paljon tekemistä ja mukavaa puuhastelua eri lajien parissa. Se on mun mielestä ainakin parasta, kun vähän kaikkea voi sählätä. :D

    Oikein hyvää joulun odotusta teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni ainakin selkeät tavoitteet motivoi treenaamista ja kun ne pilkkoisi vielä pienempiin osiin, olisi suunnitelmallinen ja pitäisi treenipäiväkirjaa kaikesta, niin auttaisi vielä lisää. Olis niiiin helppoo olla vaan hauskanpitäjäharrastaja eikä tavoitteellinen treenaaja...

      Haukkutaulukkoa kyllä suosittelen, selkeytti ja paransi ainakin meidän haukkumisia todella paljon.

      Ja kiitos, kuin myös sinne suuntaan. :)

      Poista
  2. Jee! Tietää että uusivuosi on tulossa, kun ihmiset alkaa listaamaan tavoitteitaan.

    Olin ihan tolaltani että huh, treenaatteko te mejää, mutta sehän olikin tosiaan metsäjälkeä eikä metsästyskoirien jäljestämistä.. Noh, on metsäjälkikin kivaa :)

    Onnea ensi vuoteen! Mulla on myös koirille suunnitelmat hautumassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa mua verijälkikin kiinnostaisi (ja olen pohtinut, mitä terveyskeskuksen labrassa sanottaisiin, jos pyytäisin muutaman putkilon omaa vertani mukaan koiratreenejä varten. Jollain kaupan naudanverellähän mejä olisi ihan liian tavista...), mutta kun en ole vielä saanut päätettyä, että jatketaanko metsäjäljellä vai ei, niin en viitsi vielä sekoittaa pakkaa.

      Kiitti! Teidän suunnitelmia odotellessa. :)

      Poista