sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Mestan tottistreenejä

Mestan eilinen tottistreeni videoitiin kokonaisuudessaan, mutta videoiden lataaminen nettiin vastusti ihan tosissaan, joten en saanut kuin pari pientä, lyhenneltyä pätkää näkyville. Treenaan yleensä aina kolmessa osassa, joiden välissä on pieni tauko, niin tuollakin kertaa. Ensimmäisenä tehtiin seuruuta pieni pätkä, pöydille juoksut/hypyt ja pari eteentuloa. Toisella kapulan tuontia/nostamista ja luoksetulo, kolmannella esteet. Kokonaiskesto Mestan treeneillä oli noin viisi minuuttia, ja mikäli olisi otettu paikallaolojakin, niistä olisi tullut muutama minuutti lisää. Pyrin aina pitämään treenit lyhyinä ja nopeatempoisina sekä miettimään valmiiksi, mitä tehdään.

Metrisen hypyn Mesta suoritti eilen vasta toista kertaa ikinä ja oli todella kiva nähdä, miten iloisella ja varmalla ilmeellä se sen ylittää. Henkisestikin Mesta on kasvanut tässä kuluneen vuoden aikana, talvella se oli vielä todellinen herkkis kaikelle mun moitteelle ja mitä se kuvittele tekevänsä jotain väärin ja toimintakyky loppui siihen, mutta nykyään se pääsee yli sellaisista kuten tuo kapulanantohässäkkä, jossa se vinkui, mutta silti kuitenkin pystyi tuomaan kapulan mulle todella vahvasti ja varmasti.

Muoks. Koko video leikkimisineen kaikkineen toimii myös nyt, sen alla edelleen sama treeni lyhemmissä ja muokatummissa pätkissä, jos joku katsoo mielummin niitä.







2 kommenttia:

  1. Vau, se tekee niin upeesti! Katoin vaan sen leikkiä, ihan samalla tavalla rallattelee ku Rollekin. Ja kun lopulta tuo, niin ei muuten suoraan tuoda käteen, vaan pitää ensin hetki ylpeillä lelullaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mun mielestä koirien kanssa pitää leikkiä sillä tavoin, kun ne siitä parhaiten palkkautuvat (eikä yrittää kaikkia vaan saada tyrkyttämään lelua ohjaajalleen kiskottavaksi, koska muulla tavoin leikkiminen muka "ei ole oikea tapa") ja mulla molemmat tykkää juosta lelun kanssa - ja vielä parempi, jos minä juoksen perässä yrittäen ottaa kiinni, sitäkin tehdään usein (ja se on mun mielestäkin niin hauskaa, että nauran aina ääneen). Mesta tuo kyllä suoraan käteenkin lelun, jos käsken, mutta se tykkää elvistellä sen kanssa ja jutella hirveästi samalla, joten annan sen nautiskella olotilastaan - ja juuri sen vuoksi halusin nimenomaan, että nää leikitkin näkyis videolla, koska meillä on ehkä vähän eri tyyli kuin monilla muilla, ja teillä ilmeisesti Rollen kanssa on samantyyppistä menoa. :) Mä en voisi enää edes kuvitella palkkaavani koiraa "jotenkin normaalisti", niin paljon hauskempaa itsellekin tällaiset "överit"... :D

      Poista