sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Vauhtia vaan ei vaarallisia tilanteita

Kun Mesta haluaa takapihalta takaisin sisälle, se hyppää ovea vasten kurkistamaan lasista sisään.

Farkkukankainen tee-se-itse-frisbee on kestänyt hyvin aikuisten koirien hampaissa, Mestan terävät naskalit ovat saaneet sen kuitenkin reikiintymään.

Lumes hepuloi samaisen frisbeen kanssa.

Koirien lelujen tarvitsee harvoin olla niitä kalliita eläinkaupasta ostettuja ollakseen suosittuja, Mestasta ihan tavallinen köysi (tai lähinnä se sen hapsuinen pää) on ihan parasta.




Mesta on löytänyt sisäisen pallopaimentajansa, tai sanottaisiinko paremminkin että jahtaajansa...





Lumes sentään ymmärtää, että kyseessä on jumppapallo.

Sekin on Lumeksen mielestä jo vähän epäreilua, että joku pieni tulee ja leikkii SEN leluilla, mutta se vielä menettelee. Se on Lumeksen mielestä ihan liikaa, että joku pieni tulee ja leikkii ja taistelumurisee SEN hännällä! (Kysynpä vaan Lumes, että mitäs sinä itse teitkään Allun hännällä...? No ok, et murissut, mutta noin muuten...?)




10 kommenttia:

  1. Tee-se-itse -lelut on tosiaan ihan parhaita. :) Eikä harmita ollenkaan niin paljon, jos hajoavat! Mä kokeilin tuossa joku aika sitten tehdä matonkuteesta (tai siis vanhoista t-paidoista) vetoleluja, mutta en tehnyt niistä ollenkaan tarpeeksi tiukkoja vaan ne "lässähtivät" ihan heti. Pitäisi kokeilla uudestaan isommalla voimalla.

    VastaaPoista
  2. Ihana Mesta ja Lumeskin tietty! Saivankin mielestä hännässä roikkuminen on varsin epäreilua, myös naskalit kintereissä tuntuu inhottavalta.
    Tommonen lelu näyttää siltä, että Hilippakin vois tykätä, pitäis saada rääsyjä mistä tehä. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana söpöläinen tuo Mesta!
    Meillä myös yksi suosikkileluista on farkunlahkeesta tehty riehulelu. Otan sen toisinaan lenkillekin mukaan jos on tarkoitus lenkin ohessa vähän treenailla myös. Hyvä lelu, eikä haittaa vaikka hajoaa, sitten vaan seuraavista farkuista lahkeet poikki =)
    Aliel, vielä - kiitos agilityaiheisesta kommentista sivullani, tein sulle lisäkysymyksen, ehditkö jossakin välissä lukaisemaan ja kommentoimaan vähän lisää?
    Rapsut karvakorville!

    VastaaPoista
  4. Ompa ihania kuvia! Hieno pallopaimen Mesta ;O) Saisinko ryövätä muutaman pallopaimenkuvan Mestasta.? Voi Lumes parkaa.;O) Se näyttää kyllä olevan hienon kärsivällinen mies

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ryövää vaan. :) Lumes on kyllä ihan liiankin kiltti, kai se noudattaa vapaan kasvatuksen linjaa...

      Poista
  5. Söpöliini tuo Mesta! Meillekkin tuli itse asiassa pentu, tosin vähän "vahingossa" :D Otettiin se kasvattajaltansa hoitoon siksi aikaa, että löytää sille hyvän kodin. Kirppu sopi niin hyvin meidän arkeen ja sai Jaden ja Siran leikkimään, joten hän sitten jäi meille :)
    Treenata en yhtään ehdi kenenkään kanssa, teen nyt täyttä listaa töitä ja koulu siinä ohella - lapsetkin ehkä jonkun hetken vaatii ;) Perusjuttujen opetuksella mennään, mutta Siran kanssa haaveilen että joskus sitten palataan taas kisakentille :)

    Kirppu on helppo pentu eikä käynyt ollenkaan lasten kimppuun. Tuhoja ei ole tullut ja Kirppu viihtyy Jaden kanssa pihalla syömässä luita ja leikkimässä. Siran viereen mennään nukkumaan ja iltaisin KirppuSirkus jyllää siihen malliin, että kukaan ei nuku! :D On ihana nähdä Sirankin leikkivän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan, kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa! Ja onneksi se muu arki koirienkin kanssa on tärkeämpää kuin treenaaminen, sitä ehtii sitten tosiaan tehdä myöhemminkin, jos niikseen tulee. :) Vai on teillekin tullut pentu, jee, onko Kirppu mitteli?

      Poista
  6. Mukavan näköistä meininkiä :) Se on välillä rankkaa tuo "isoveljen" rooli, mutta luulisi pojista tulevan vielä hyvät kaverukset. Tosi kiva seurata Mestan puuhia ja treenejä ees näin virtuaalisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumes tykkää etenkin silloin tulla leikkimään Mestan kanssa, kun istuskelen Mesta sylissäni/edessäni, siinä on hyvä hammastella eikä Mesta pääse repimään liikaa ja Lumes pääsee poistumaan leikistä heti kun haluaa. Ja juoksuleikeistä kun Lumes tykkää, niin takapihalla se vetää rinkiä niin kovaa, ettei Mesta pysy perässä (vielä...) ja sitten, kun ei huvita enää, säntää sisälle mun taakse turvaan ja Mesta joutuu pysähtyä ovelle. :)

      Vähän harmittaa, etten Mestasta ehdi pitää niin tarkkaa kirjaa kuin Lumeksesta pentuna, mutta ajan ollessa kortilla jostain pitää tinkiä.

      Poista