lauantai 24. elokuuta 2013

Mesta, Mestan isipappa ja isipapan äitee

Tavattiin tuossa yksi viikonloppu agilitykisojen merkeissä Mestan Hupi-iskän Taru-omistaja, Hupi itse ja Hupin Minkä-äitikin ja samalla Mesta sai taas oleskella uudenlaisessa paikassa ja tapahtumassa, se osaa kyllä rauhoittua niin kivasti ympäristön hälinöistä huolimatta.

Hupi agilitaa



Hupi poseeraa


Minka poseeraa


Taru kuvaili Mestaa hienolla kamerallaan eikä yllättänyt, että hienolla kameralla saa hienoja kuvia, seuraavat kaksi kuvaa siis sitäkäsialaa.

Tästä tuli niin mun suosikkikuva Mestasta.

Vasemmalla Minka, keskellä Minkan poika Hupi ja oikealla Hupin poika Mesta.

Ennen kotiinpaluuta käväistiin syömässä. Mesta seisoskeli meidän kanssa jonossa useamman minuutin oikein rauhallisesti ja ollen täysin välinpitämätön muita jonottajia kohtaan. Toivottavasti kovin moni ei luullut mun oikeasti syöttävän koiralleni lakritseja, kun syöttelin Mestalle ruokaa lakupussista... Meidän ihmisten aterioinnin päätteeksi piti hyväkäytöksinen seuralainenkin tietysti palkita, suoraan haarukasta, kuinkas muuten.


3 kommenttia:

  1. Miten nätti kuva Mestasta! Täydellinen!

    Se on tuo rauhallisuus useimmissa tilanteissa erinomainen ominaisuus koiralla, hienoa että se sujuu Mesta-poitsulta :) (mellä sitä taitoa vähän joudutaan kertaamaan, Wiimalla on kesäloman jäljiltä vähän turhaa vauhtibuustia)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja ps: ihana tuo kolmen sukupolven sukukuvakin, mummi, iskä ja mukelo :)

      Poista
  2. Tosi hyvä seisomakuva Mestasta :)

    Tuo rauhottuminen erilaisissa paikoissa on kyllä kovin hyvä opettaa nuorella iällä. Meistä ainakin huomaa, että ei olla sitä treenattu tarpeeksi. No, oonpa seuraavan pennun kanssa sitten viisaampi :)

    VastaaPoista