perjantai 31. tammikuuta 2014

Buster aktivointikuutio

Ostan todella harvoin koirille mitään uutta tavaraa, mutta alkukuusta tuli Mustin & Mirrin alennusmyynnistä hankittua Busterin aktivointikuutio, kun hinta oli -50%. Meiltähän ennestään löytyy Allun vuonna 2001 möllitokosta voittama aktivointipallo (, joka on ollut erittäin kestävää laatua, kuten sen käyttöiästä voitte päätellä), mutta kun tuo kuutio oli niin hyvässä tarjouksessa ja olisi kätevää antaa molemmille koirille yhtä aikaa jotain pyöriteltävää, niin ajattelin tuon kuution olevan siihen hyvä ratkaisu. Toista palloa oli mielestäni turha hankkia, mutta kuution liikuttelu vaatii hieman erilaista työskentelyä, joten se olisi hyvä "kaveri" pallolle.

Kuution yhdellä sivulla on aukko, josta ruuat putoilevat. Mustan jutun saa pyöritettyä irti, jolloin ruuan kaataminen kuution sisälle on helpompaa.

Tältä kuutio näyttää sisältä. Siellä kiertää reunoissa sokkelo, jossa ruuat pyörivät ja tipahtelevat siten hieman hankalammin ulos.

Aktivointipallon liikutteluun ei tarvitse muuta kuin kuonolla pyörittelyä, mutta kuution kanssa apuna on käytettävä myös tassuja.

Jos kuutio on matolla ja kuonolla työntää ihan alareunasta, sen saa sitenkin pyörimään.


Lumes käyttää enimmäkseen tassuja kuution kanssa.


 Välillä täytyy haistella kolon kohdalta, että vieläkö sisällä on yhtään syötävää.

Tassut käyttöön...



 Kuten Pringels-purkkienkin kanssa, välillä Mesta turhautuu kuutiollekin, kun ruokaa putoilee liian hitaasti, ja kaapii keittiön matot mytylle.

 Mesta hoitelee kuution liikuttamisen pääasiassa kuonolla ja käyttää tassuja vain tilanteen niin vaatiessa, mitä kylläkin vähän väliä tapahtuu.

Tuleehan sieltä sitä ruokaakin!

Sanoisinko, että oikein nappiostos! Tästä Busterin aktivointikuutiosta on saatavilla myös pienempi koko (meillä on suurin) sekä jostain pehmytmuovista valmistettu (kerrostalo- ja) lattiaystävällisempi versio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti